linje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tisdag 15 mars 2011

Lillebrors rum - nästan klart


Lillebrors rum före



lillebrors rum nu

Äntligen är lillebrors klädskåp färdigmålat och på plats i hans rum. Vi provade att flytta runt klädskåpet flera gånger.... för att hitta den plats som känns bäst. Ett rum format som ett L med en bärande stolpe i mitten och ett tak som lutar gör det mer eller mindre omöjligt att inreda. Så visst hade jag önskat mig ett platt tak men får se charmen med ett gammalt hus och gilla dess unika former.





Lillebror har även fått en säng och en bokhylla från Oliver Furniture. Det tog tid innan jag hittade möblerna. Jag letade efter möbler i klassisk stil som passar när man är liten men även när man bli äldre. Oliver furniture har så mycket fina möbler för både stora och små.

Vad tycker lillebror om sitt rum?? Jo han är riktigt nöjd. Han brukar morra åt sina syskon när de är och stökar i hans rum.

Som ni ser saknar rummet mattor, blommor och saker på väggarna men en vacker dag... så är rummet klart. Ingen brådska... vi tar det i snigelfart och skyndar långsamt.


Maria

Ps. För er som är intresseade kan möblerna från Oliver furniure köpas via Huset på landet. Möblerna finns inte i webbshopen men tas gärna hem efter önskemål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar