linje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

måndag 21 mars 2011

Rubens Ark




De underbara Rubens Ark dockorna finns nu i tre nya varianter. Det är två flickor och en pojke alla klädda i fina sommarkläder. Flickorna har ett vitt linne med rosor på och ett par vita trosor. Pojken har ett rödvitt linne och vita byxor Den ena flickan har ljusbrunt hår och den andra har mörkbrunt hår. Pojken har också han ljusbrunt hår.

Dockorna har precis som alla andra Rubens Barn personliga karaktärsdrag. Rubens Ark är en perfekt första docka, lagom stor för barnet att bära omkring på. Deras hår är så mjukt och lent.

Rubens Ark dockorna uppskattas inte bara av barn utan även av många vuxna. Själv gav jag min mamma en Rubens Ark groda när hon fyllde år. Något hon önskat sig sedan första gången vi, på en mässa, såg dessa underbara dockor. Den som får dockan vet inte i förväg hur själva dockan ser utan, förrän man tar av den mössan. Det blir lite av en dubbel överraskning.

De populära Rubens Baby dockorna finns nu åter på lager.







Som ni säkert redan förstår har jag fastnat helt och hållet för Rubensdockorna. Det är svårt att med ord beskriva dessa underbara dockor. De har stor personlighet, trots att de "bara" är dockor och de berör en på ett speciellt sätt......


Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar