linje

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lördag 25 september 2010

Fladdermusvingar



När dottern fick sina änglavingar hördes lite klagande röster från sönerna. Vi vill också ha vingar, men inga änglavingar. Det är för tjejigt! Hur får man till vingar som är lite mer killiga. Svaret är ju givet. Fladdermusen eller Batman. Men måste de vara så svarta som Batmans?? Hur ser en fladdermusvinge ut egentligen? Visst har jag sett Batman i olika varianter men inte studerat honom så noga. Det är tur att man har ett bra lexikon att ta till.

Vi hittade riktigt fina bilder på fladdermöss och deras vingar. De är rätt häftiga djur, en mus med vingar. De ser rätt så roliga ut och så svarta kan jag inte säga att de är, mer bruna. Men lite mer färg på vingarna vore väl inte fel, som en motsats till det svarta och bruna. Det fick bli blått, en killig färg det också, eller?
Den stora killen blev verkligen glad över sina vingar och hade dem på sig igår när han var ute och cyklade. De gav honom nog lite mer lyftkraft, han flög nästan över vattenpölarna. Hans lycka över sina vingar fick mig att bli alldeles varm inombords.

Lycklig lördagkväll till er alla

Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar